Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 meer dan 2 miljoen keer verkocht

Op de releasedag is Gears of War 2 maarliefst 2.100.000 keer over de toonbank gegaan. De game kwam afgelopen vrijdag uit en alleen in Amerika werd Gears of War 2 al 1,4 miljoen keer verkocht.

Met deze cijfers is de kans groot dat Gears of War 2 net zoals games als Halo 3 en Grand Theft Auto IV in de eerste week na de release over de 3 miljoen gaat.

Help ook Gears of War 2 naar de 3 miljoen en bestel hem snel hier op Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?