Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

G.E.C.K. vandaag uitgebracht

User-Created Content wordt steeds hipper. LittleBigPlanet en Guitar Hero: World Tour doen het al. Sinds vandaag kan je rotzooien met de tools van een game die je wellicht niet verwacht.

Bethesda SoftWorks heeft namelijk G.E.C.K. uitgebracht voor Fallout 3. Dit staat voor Garden of Eden Creation Kit. Met deze tool kan je zelf veranderingen aanbrengen in de originele game. Maak nieuwe stukken land en gebouwen. Je kan zelfs nieuwe personages maken en ze dialoog geven.

Er is nog veel meer. Ook wapens en vijanden kunnen gemaakt worden. Dit doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom heeft Bethesda een Wiki opgericht voor G.E.C.K. Hier zitten handige tips in.

Heb je de game en ben je geïnteresseerd? Haal G.E.C.K. dan hier vandaan. G.E.C.K. wordt alleen aangeboden op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?