The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Geen demo voor The Godfather II

Hunter Smith, producer van The Godfather II, heeft bekent gemaakt dat de ontwikkelaar van Electronic Arts, Redwood Shores Studio, geen plannen heeft voor een demo van The Godfather II. Dat is echter niet het enige wat hij heeft verteld. Ze zijn dan misschien niet met een demo bezig, maar ze zijn wel druk aan het werk met downloadbare content voor de game.

Wat voor content dit precies gaat zijn wilde hij echter niet bekent maken. We zullen dus nog even moeten wachten om erachter te komen wat de content zal gaan bevatten, maar waarschijnlijk zullen het nieuwe missies en wapens worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?