Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Geen Fable 2 co-op bij de launch

Wie zich had verheugd om bij de launch van Fable 2 meteen met een vriend co-op te gaan spelen, komt van een natte wandeling thuis. Op de dag van de release van de game is de co-op mode namelijk nog helemaal niet beschikbaar.

Maar gelukkig hoef je niet te lang in huilen uit te barsten, want de medewerkers van Lionhead hebben verteld dat de co-op 'definitely still coming' is, en daarmee bedoelen ze dat er, een week nadat de game uit is gekomen, een update beschikbaar zal zijn op Xbox Live, waarmee de co-op modus toegevoegd wordt.

Fable 2 komt uit op 21 oktober 2008. De game speelt 500 jaar na de oorspronkelijke game en biedt nog meer keuzemogelijkheden en functies, en bouwt verder op het kernthema van Fable, waarbij elke keuze bepaalt wie je wordt. Hierdoor kun je echt het leven kiezen dat je zelf wilt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?