Genoeg co-op plezier in Redfall dankzij cross-play

Geplaatst:

Tijdens een Redfall Q&A zijn er een aantal interessante feitjes over de game vrijgegeven. De belangrijkste onthulling moet toch echter zijn dat cross-play bevestigd is.

Redfall is een coöperatieve first-person shooter, dus het is natuurlijk fijn dat je mede-vampierenjagers te vinden zijn op meerdere platformen. De cross-play is goed uitgebreid. Spelers kunnen elkaar straks vinden ongeacht op welk platform ze Redfall spelen. Dit betekent dat de cross-play te vinden is tussen Xbox, PC Game Pass, Steam en de Epic Games Store. Je kunt zelfs je Steam-vrienden terugvinden als je de Game Pass-versie van Redfall speelt. De moeilijkheidsgraad wordt dynamisch aangepast op basis van de hoeveelheid spelers en de moeilijkheidsgraad die de host heeft geselecteerd voor de campaign.

Check hier de gameplay en releasedatum van Redfall.

Redfall is beschikbaar vanaf 2 mei voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord