Trailer: Veel gameplay en een releasedatum voor Redfall

Geplaatst: 25 januari 2023 22:00

Hoe neem je het op tegen talloze vampieren? Dat is wat ter sprake kan tijdens een uitgebreide trailer van Redfall tijdens de Xbox en Bethesda Developer_Direct.

Als je op gameplay van Redfall zat te wachten tijdens de Xbox presentatie dan kun je aardig aan je trekken komen. Er werd geruime tijd ingepland om uitgebreid in te gaan op de game, de personages en de missies. Bovendien verscheen er ruim tien minuten aan gameplay op het scherm, waarin dit allemaal aan bod kwam. Ieder personage in de game heeft zijn of haar unieke eigenschappen. Door deze te combineren en als team te fungeren kun je de missies het best oplossen. Tot slot werd ook nog even bekendgemaakt wanneer Redfall gaat verschijnen.

De game heeft nu ook een releasdatum gekregen. Redfall verschijnt op 2 mei 2023 voor de pc en Xbox Series.

Bron: Xbox en Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord