Trailer: Xbox opent showcase met Redfall gameplay

Geplaatst:

Microsoft heeft de Xbox & Bethesda Games Showcase duister afgetrapt met Redfall. In een ruime trailer werden gameplaybeelden getoond van de game die volgend jaar verwacht wordt.

Arkane Studios - de ontwikkelaar achter games Deathloop en Dishonored - bracht ruim vijf minuten aan Redfall gameplay naar de Xbox & Bethesda showcase. Dat ze veel konden laten zien is wellicht niet heel verrassend, gezien Redfall al sinds 2017 in ontwikkeling is. Met de trailer krijgen we de eerste gameplaybeelden te zien. Eerder werden er wel al screenshots van Redfall gameplay getoond. Of het een game is om je tanden in te zetten moet je zelf bepalen aan de hand van onderstaande gameplay trailer.

Redfall verschijnt in 2023 voor Xbox consoles en pc. De game is vanaf de eerste dag speelbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord