Gerucht: Redfall verschijnt in mei

Geplaatst: 31 december 2022 14:15

Arkane is knoflook aan het inslaan en het is misschien maar goed dat jij dat ook gaat doen. Redfall laat niet veel langer meer op zich wachten volgens de meest recente geruchten.

Diverse bronnen, zoals de Xbox insider Klobrille, hebben aangegeven het een en het ander gehoord te hebben over de releasedatum van Redfall. Via Windows Central zijn er nog meer bronnen gesproken en nu lijkt het erop dat Redfall komt te verschijnen in de eerste week van mei. Daarnaast wordt er gesproken over een Early Access-periode voor de officiële launch van de titel. Dit zou echter werken als een soort pre-order bonus; een paar dagen eerder spelen als je een specifieke editie van de game in huis haalt.

Check hier gameplay van Redfall. Co-op is een groot onderdeel van de horrorgame. Bekijk hier hoe de multiplayer werkt in Redfall.

Redfall mei1

Redfall heeft nog geen officiële releasedatum, maar komt dus wellicht te verschijnen in vroeg mei. De actiegame lanceert op de Xbox Series X|S en pc.

Bron: Windows Central
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord