Trailer: Bekijk hier de wereld van Redfall

Geplaatst:

Een nieuwe dag en je weet wat dat betekent: een nieuwe trailer voor Redfall. Ditmaal kunnen we een kijkje nemen hoe het er allemaal aan toegaat in het rustgevende dorpje.

Het is er nu echter wel heel rustig. Redfall is namelijk compleet overgenomen door bloeddorstige vampieren. Ze hebben niet alleen voor een zonsverduistering gezorgd, maar ze hebben de zee teruggedrongen. Hierdoor is het onmogelijk om van het eiland af te komen. De oproep aan de bewoners van het dorp luidt dan ook simpel: pak een geweer en vecht terug! De open-wereld zit vol met verhaalvertelling en interessante personages die jou kunnen helpen in de strijd tegen de bloedzuigers. Daarnaast zijn er cultaanhangers en huurlingen op het eiland te vinden. Ga jij tegen ze opboksen? Of kijk je liever toe hoe ze elkaar kapot schieten? De keuze is aan jou.

Check hier gameplay van Redfall.

Redfall is beschikbaar vanaf 2 mei voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord