Genshin Impact uitgever klaagt leakers aan

Geplaatst:

Genshin Impact uitgever Cognosphere gaat juridische acties ondernemen tegen leakers. Nieuwe gerechtelijke dagvaardingen vragen om de identiteit achter Twitter-accounts die leaks deelden.

Dagvaardigingen van een Californische rechtbank zoeken momenteel naar de namen, IP-adressen en telefoonnummers van de Twitter account gebruikers Merlin Impact, Genshin World, en XWides. Deze accounts deelden namelijk informatie over de RPG Genshin Impact die nog niet was vrijgegeven door de ontwikkelaar of uitgever van de game. Vermoedelijk hadden ze deze informatie uit de test build van de game gehaald. In januari meldde TorrentFreak dat Cognosphere meerdere DMCA dagvaardingen indiende tegen andere groepen en personen die betrokken waren bij het onthullen van geheime details over Genshin Impact. Het komt steeds vaker voor dat ontwikkelaars juridische stappen ondernemen tegen leakers. Vaak is dit echter lastig omdat mensen zich achter schermnamen verbergen.

Genshin impact leakers1

Genshin Impact kwam uit op 28 september 2020 en is vandaag de dag nog steeds immens populair. Vorig jaar ontving de game nog de grote Genshin Impact 3.0-update.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord