ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Geruchten over een nieuwe Metal Arms game

Een aantal jaren geleden kwam er een shooter op de markt onder de naam Metal Arms: Glitch in the System. De game kwam uit voor de Gamecube, de PlayStation 2 en de eerste Xbox, maar verkocht niet al te best. De titel kwam van ontwikkelaar Swingin' Ape, dat later werd opgekocht door de gigant Blizzard. Veel perspectief voor een nieuw deel in de Metal Arms serie was er toen niet meer.

Maar nu laaien de geruchten over een nieuwe deel weer op. In een interview met de ex-baas van Swingin' Ape, Steve Ranck, werd duidelijk dat deze meneer interesse had in de game, en hij wil dan ook proberen om de rechten op de franchise te bemachtigen. Als hij de kans zou hebben, zou hij dus zeker een nieuw deel willen maken. Meer dan een gerucht is het (nog) niet, maar wie weet horen we er binnenkort nog meer over.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?