Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Goud in aantocht voor Fable 2

Het duurt niet lang meer voordat Fable 2 zijn gouden status heeft bereikt. Volgens Lionhead zijn er nog een paar probleempjes (lees: bugs) die verholpen moeten worden, maar daarna zal de veelbelovende game van Peter Molyneux eindelijk klaar zijn.

Op de PAX 2008 is de game speelbaar, en volgens Sam van Tilburgh (van Lionhead) is 97% van de gamers enthousiast over Fable 2.

In Fable 2 speel je 500 jaar na de oorspronkelijke game. Fable 2 biedt je nog meer keuzemogelijkheden en functies, en bouwt verder op het kernthema van Fable, waarbij elke keuze bepaalt wie je wordt. Hierdoor kun je echt het leven kiezen dat je zelf wilt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?