Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 op de PC?

Gran Turismo is altijd al dé racegame voor de PlayStation series geweest. Al vanaf het begin van de allereerste PlayStation was er de eerste Gran Turismo en sindsdien is de serie nooit naar een andere console geweest. Bij Gran Turismo 5 blijken de zaken toch anders te zijn.

het hoofd van ontwikkelaar Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, heeft in een interview bekendgemaakt dat het bedrijf eraan zit te denken om de game naar de pc te porten. Het zijn nu nog maar ideeën, de toekomst zal ons vertellen of de game zijn uitstapje maakt naar de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?