Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Gran Turismo voor de PSP is niet dood

Ruim vier jaar geleden werd op de E3 van 2004 aangekondigd dat er een PSP versie van Gran Turismo 4 zou gaan verschijnen. Nu, vier jaar later, is het vijfde deel in de serie inmiddels al aan de Prologue toe, en is er nog geen spoor te bekennen van een deel voor de PSP. Kazunori Yamauchi, het brein achter Gran Turismo, heeft in een interview nu duidelijk gemaakt wat we nu eigenlijk moeten verwachten.

Yamauchi heeft gezegd dat het project nog steeds leeft, en dat het op het moment zelfs in de goede richting gaat. De game is dus nog niet van de planning verdwenen, maar wanneer we de game dan mogen verwachten is niet bekend. Ook is het maar afwachten of het nog steeds een remake van deel 4 gaat worden, of dat er een hele nieuwe game gemaakt gaat worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?