Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV patch is klaar

Pc-gamers die Grand Theft Auto IV gekocht hadden, kregen te maken met veel bugs. Rockstar heeft al gezegd een patch te maken. Deze is nu af.

Het enige probleem waar Rockstar Games nog mee zit is de certificatie van Games for Windows. Hier is een lijst van dingen die gefixt zullen worden

* Crash gerepareerd na openingsscherm
* vele verbeteringen in de video editor. De bestanden worden beter genoemd en de kwaliteit is beter.
* Bowlen met sommige muizen is gerepareerd.
* ATI 1900 schaduwen verbeterd
* Betere geheugenopslag
* Grafische verbeteringen in spiegels en particle systems
* Multiplayer character settings worden bewaard.
* Ondersteuning voor Direct Input controllers. Het is aan te raden om de gehackte manier om dit te gebruiken eerst te verwijderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?