Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA: Chinatown Wars vertraagd

GTA: Chinatown Wars, de volgende GTA game voor op de Nintendo DS, is uitgesteld. De game zou voor januari volgend jaar uit gaan komen, maar is nu opgeschoven naar de periode van februari tot april 2009.

Een forse tegenvaller dus, maar ook de downloadable content voor Grand Theft Auto IV komt mogelijk nog later dan verwacht. Hoewel het nog steeds de bedoeling is dat deze tussen nu en januari volgend jaar uit gaat komen, is er nu gezegd dat het ook kan zijn dat de DLC ook pas in de periode van Chinatown Wars uit gaat komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?