Halo Wars

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Halo Wars stormt in februari binnen

Microsoft heeft gezegd dat de RTS-game Halo Wars voor de Xbox 360 volgend jaar in februari zal verschijnen in een normale versie en een limited editie. In deze 'Limited Collector's Edition' van de game kun je een aantal extra dingen vinden, zoals een vroege toegang tot de Mythic Map Pack van Halo 3, een stripboek en nog veel meer.

Halo Wars is een real time strategy game die zich afspeelt in het Halo universum wat we kennen van de Halo-games. Volgend jaar kunnen we dus strategischer dan ooit de covenant een paar kopjes kleiner maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?