Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Hearthstone update met nieuwe heroes

Vandaag is update 17.2 uitgekomen voor Hearthstone Battlegrounds. Deze update brengt drie nieuwe heroes met zich mee.

Er is vandaag een belangrijke update uitgekomen voor alle Hearthstone-fans. Naast de gebruikelijke nerfs en buffs van minions, zijn er vandaag drie nieuwe heroes bijgekomen; Lady Vashj, Maiev Shadowsong en Kael'thas Sunstrider. Zij hebben allemaal hun eigen unieke vaardigheden. Met Vashj heb je kans om betere minions te krijgen in je deck, Maiev maakt je minions sterker in de loop van de game en Kael'thas versterkt elke derde minion die je aanschaft. Daarnaast zijn er de gebruikelijke wijzigingen van kaarten, waarvan sommigen sterker zijn geworden en anderen zwakker om de game eerlijker te laten verlopen. De drie nieuwe heroes zijn vandaag verkrijgbaar wanneer je ze hebt ontgrendeld via de Tavern Pass. Heb je deze kans misgelopen, dan krijg je ze alsnog op 26 mei 2020.

onbekend

Hearthstone update 17.2 is vandaag uitgekomen. Hearthstone Battlegrounds is speelbaar op Android- en iOS-apparaten en de pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?