Helldivers 2 breekt verkooprecords

Geplaatst: 14 mei 2024 12:05
Aangepast: 14 mei 2024 12:05
-

PlayStation boekt grote successen. Helldivers 2 is dé beste launch ooit voor de gamemaker en de PS5-consoles hebben een nieuwe mijlpaal bereikt.

De live-service third-person shooter van ontwikkelaar Arrowhead Studios is in twaalf weken meer dan twaalf miljoen keer over de digitale toonbanken gevlogen. Dit maakt het de best verkopende lancering onder de first-party PlayStation Studios producties. Eerst was het God of War: Ragnarök die zichzelf mocht kronen tot de best verkopende titel van PlayStation, maar Kratos moet de troon afstaan aan de strijders der democratie. Gezien Helldivers 2 ook lanceerde op de pc, heeft de titel flink wat meters kunnen maken. Sony onthult verder dat de PlayStation 5 nu meer dan 59 miljoen keer is verkocht. Desondanks dat dit een mooie mijlpaal is, zijn de analisten bij Sony Interactive Entertainment hier niet helemaal blij mee. Ze hoopten er nog vier miljoen meer te kunnen slijten. Afijn, wat niet is, dat kan nog komen.

Check hier onze review van Helldivers 2.

Helldivers 2 PS5

Helldivers 2 is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: VGC
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Ontwikkelaar:

Arrowhead Studios

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

8 februari 2024

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord