Helldivers 2 PSN-update gaat niet meer door

Geplaatst:

Na 100,000 negatieve reviews op Steam bezwijkt Sony Interactive Entertainment onder de druk: de PSN-update voor Helldivers 2 is geannuleerd.

Dit meldt het PlayStation-account via sociale media platformen. Eerst was de uitgever van plan om vanaf 6 mei een nieuwe update door te voeren, waarbij het noodzakelijk werd voor nieuwe spelers om een PSN-account te linken. Aangezien PlayStation niet beschikbaar is in een diverse hoeveelheid landen, werd dit niet warm ontvangen door het huidige Steam-publiek. Vanaf 30 mei zou het de bedoeling worden dat alle bestaande spelers ook een PSN-account hadden moeten linken. De community en de ontwikkelaars bij Arrowhead hebben zich stellig verzet tegen het nieuwe beleid en het heeft voor een overwinning gezorgd. De democratie mag zegevieren, want PlayStation trekt zich terug. De uitgever van Helldivers 2 geeft aan dat ze nog steeds hun pc-publiek aan het onderzoeken zijn en dat ze de spelers bedanken voor de grootschalige feedback.

Check hier onze review van Helldivers 2. De third-person shooter heeft meerdere contentupdates mogen ontvangen in de vorm van Warbond: Polar Patriots, Warbond: Democratic Detonation en Warbond: Cutting Edge.

Helldivers 2 is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

8 februari 2024

Ontwikkelaar

Arrowhead Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord