Hogwarts Legacy 2 is Warner Bros. Games' hoogste prioriteit

-

Warner Bros Games CFO Gunnar Wiedenfels heeft tijdens een interview aangegeven dat een vervolg op Hogwarts Legacy behoort tot één van de hoogste prioriteiten.

Ja, Harry Potter-fans moeten dan nog wel een paar jaar geduld hebben, maar Warner Bros Games is volop bezig met het ontwikkelen van een sequel. Een paar dagen geleden lanceerde de uitgever Harry Potter: Quidditch Champions en de vraag naar meer games van de geliefde IP is er nog steeds. Hogwarts Legacy behoorde tot één van de best verkochte games van 2023 en het is dan ook geen verrassing dat Warner Bros. Games graag verder borduurt op het succes. Ondanks de knaken die deze magische RPG heeft opgeleverd, zijn het nog rumoerige tijden voor de gaming divisie van Warner Bros., vanwege de teleurstellende resultaten van Suicide Squad: Kill the Justice League.

Check hier onze review van Hogwarts Legacy.

Hogwarts legacy13

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Variety
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Avatar ND89GAMER
ND89GAMER

9 september 2024 om 08:08

Deel 1 was wel vermakelijk,maar had er buiten Hogwarts toch iets meer van verwacht.Des ondanks toch een erg leuke boeiende leuke game gehad die niet erg verrassend was kwa gameplay,toch gewoon zijn ding deed! Bring it on WB!

Avatar Juggy
Juggy

9 september 2024 om 15:06

@ND89GAMER inderdaad, erg benieuwd wat ze kunnen met een vervolg. De basis staat er!

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord