Hogwarts Legacy meer dan 22 miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Hogwarts Legacy is 22 miljoen keer verkocht in minder dan een jaar sinds de release van de game. Dit werd onlangs bekend tijdens een interview over de game.

Vanaf het moment van de release ging de verkoop van Hogwarts Legacy voorspoedig. De game heeft ook bijna elke maand de toppositie voor bestverkochte games in de VS behouden. In een recent interview met Warner Bros en Variety liet directeur David Haddad weten dat Hogwarts Legacy aan het einde van 2023 al 22 miljoen keer was verkocht. In de maand december zijn er maar liefst 2 miljoen kopieën van de game over de (digitale) toonbank gegaan. Hogwarts Legacy was ook de top trending search voor games op Google in 2023. De game heeft het dus goed gedaan afgelopen jaar, laten we hopen dat er toch nog een DLC voor Hogwarts Legacy op de planning staat bij Avalanche.

Hogwarts legacy

Hogwarts Legacy kwam officieel uit op 10 februari 2023, alleen de last-gen versies lieten wat langer op zich wachten.

Bron: Variety

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord