Hogwarts Legacy voor PS4 en Xbox One wederom uitgesteld

Geplaatst: 7 maart 2023 11:25
-

Hogwarts Legacy kampt wederom met uitstelgedrag. De PlayStation 4- en Xbox One-versie is nogmaals uitgesteld.

De Hogwarts Legacy PS4- en Xbox One-versie is al eens eerder uitgesteld. Helaas voor de aspirerende tovenaars en heksen die nog geen PS5 of Xbox Series hebben kunnen bemachtigen, was dit uitstel op zichzelf niet voldoende. Ontwikkelaar Avalanche Studios heeft meer tijd nodig om de beste versie van de game te leveren op de vorige generatie consoles. Fans hoeven gelukkig niet heel lang te wachten.

Lees hier onze Hogwarts Legacy guide over Hogsmeade. Wil je jezelf graag inlezen? Check dan hier alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De PS4- en Xbox One-versie verschijnt nu op 5 mei.

Bron: Hogwarts Legacy
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord