Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

In oktober nog geen Resident Evil 5

Er waren geruchten dat Resident Evil 5, de nieuwste Resident Evil van Capcom, uit zou komen in oktober dit jaar. Capcom heeft vandaag de geruchten ontkent.

Capcom vertelde erbij dat de game niet klaar is voor de release tegen die tijd. Daarnaast zou hij het ook moeten opnemen tegen Gears of War, de 3rd Person Shooter op de Xbox 360 en PC. Er bestaat ook nog een kans dat de game verschoven wordt naar het eerste kwartaal van 2009, maar deze kans wordt klein geacht. Resident Evil 5 zal dit jaar nog uit moeten komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?