Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Je eigen Rock Band op je Xbox 360 vanaf 24 juli

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is Rock Band vanaf 24 juli voor Xbox 360-bezitters beschikbaar. Rock Band zal beschikbaar zijn in Italië, Zweden, Spanje, Zwitserland, België, Luxemburg en natuurlijk niet te vergeten Nederland. Dat maakte Microsoft gisteren bekend in de persconferentie

Wanneer Rock Band voor de PlayStation 3 gaat verschijnen is nog niet bekend, maar wellicht krijgen we daar vandaag meer over te horen van Sony.

De Europese versie is ongeveer hetzelfde als de Amerikaanse, behalve deze negen toffe nummers extra:

Blur - Beattlebum (Engels)
Oasis - Rock 'n' Roll Star (Engels)
Tokio Hotel - Through the Monsoon (Duits)
Muse - Hysteria (English)
Les Wamaps - Manu Chao (Frans)
Indochine - L'Aventurier (Frans)
Die Toten Hosen - Hier Kommt Alex (Duits)
juli - Perfekte Welle (Duits)
H-Block X - Countdown to Insanity (Duits)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?