Jouw Starfield-personage heeft geen eigen stem

Geplaatst:

Het bedrijf achter Starfield heeft in een tweet bekendgemaakt dat de gesproken dialogen in Starfield in een first person-perspectief worden weergegeven. Daarnaast is onthuld dat jouw eigen personage niet over een stem beschikt.

Vorige week zijn we overspoeld met nieuwe gameplay van Starfield tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. Naast alle nieuwe gameplay was er een ander aspect dat de kijkers opviel gedurende de presentatie. De gesprekken in de game leken in een first person-perspectief te worden weergegeven. In een tweet hebben de makers van de game bekendgemaakt dat dit inderdaad het geval is. Met dezelfde tweet brengt het bedrijf echter ook een wat controversiëler aspect aan het licht: jouw hoofdpersonage beschikt niet over een eigen stem. De fans zijn momenteel verdeeld over deze beslissing. Alhoewel de veranderingen volgens sommige spelers wonderen doen voor de immersie tijdens de gespreksegmenten, zien anderen hun eigen personage liever wel vertolkt in de game.

Je kunt de tweet met de officiële aankondiging hieronder terugvinden.

Starfield is uitgesteld naar 2023 en komt dus volgend jaar pas uit. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de langverwachte game van Bethesda.

Bron: Bethesda Game Studios via Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord