Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Kleine glitches Fallout 3 worden weggewerkt

Bethesda Softworks, de ontwikkelaar van Fallout 3, heeft laten weten dat zij werken aan patches voor het spel. Zowel de Xbox 360 en pc-versie als de PlayStation 3 game krijgen updates om verschillende kleine fouten uit het spel weg te werken. Zo zijn er mensen die af en toe vast in rotsen komen te zitten, quests die over te slaan zijn door met bepaalde personen te praten en komen computergestuurde personages soms ergens vast te zitten.

Fallout 3 kreeg in onze review een hoge score van vijf uit vijf sterren en is al sinds 30 oktober bij gameliner verkrijgbaar. Het spel werd in de releaseweek alleen al ongeveer vijf miljoen keer verkocht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?