Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Laatste trailer GTA IV eind maart

Alsof het de bekendmaking van de multiplayer modes nog niet genoeg waren, heeft Rockstar middels een update in de nieuws sectie van de officiële GTA IV site bekendgemaakt dat een nieuwe trailer van de game op 27 maart te zien zal zijn. De trailer, die overigens de laatste zal zijn, draagt de naam "Good Lord, What Are You Doing?" AKA "Everyone's A Rat". Een precies tijdstip is nog niet aangegeven.

Bovendien kunnen we volgens de site volgende week donderdag weer genieten van een aantal nieuwe screenshots, radiostations en anderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?