Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Leak: Check de character creator in Elden Ring

In gelekte beelden van Elden Ring zien we de character creator van de game in actie. Deze lijkt behoorlijk diepgaand te zijn.

Het aftellen tot Elden Ring is inmiddels begonnen. De game is nog maar ongeveer een maand van ons verwijderd en lijkt een flinke knaller te gaan worden - Elden Ring oogt fantastisch volgens George R.R. Martin. Ook in Brams preview van Elden Ring was hij zeer enthousiast over de game. Vandaag is er weer een interessant feitje over de game gelekt. Het is Elden Ring gelukt om nóg meer hype te creëren. De character creator waarin je je eigen personage maakt, is namelijk erg diepgaand. In een video van de YouTuber ER-SA zien we dat het mogelijk is om zeer realistische personages te creëren. Of je nu met een jonge God het avontuur aan wilt gaan, of de voorkeur geeft aan het grootste gedrocht dat je ooit hebt gezien - het is allemaal mogelijk. In de onderstaande video kun je alvast inspiratie opdoen.

Wat voor personage ga jij maken in Elden Ring? Laat het ons weten in de reacties!

BRON ER-SA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?