Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 remaster bewijs duikt op

-

De geruchten rondom een Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 remaster beginnen iets hardnekkiger te worden nu men er tastbaar bewijs voor lijkt te hebben gevonden. Gedurende San Diego Comic Con spotte een oplettende shopper in de merch area statues van Kain en Raziel, waarop behoorlijk duidelijk "Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered" op de meegeleverde plaquette te lezen valt.

Naar de komst van zo'n remaster wordt al langer gehint, mede door de survey die in 2022 door Crystal Dynamics de deur uit werd gedaan. Daarin vroeg men aan de consument of men te porren was voor een herzieling van de geliefde Legacy of Kain games, waarvan de eerste bijna vijfentwintig jaar geleden het levenslicht zag. Daarop werd vol enthousiasme gereageerd, waarop Crystal Dynamics aangaf dat het de fans had gehoord en dat men meer nieuws zou delen wanneer men iets substantieels te melden zou hebben.

Legacy of Kain Soul Reaver

Tot op heden is dat nog niet gebeurd, wat de vermelding op de statue plaquette des te meer saillant maakt. Want waarom zou men in vredesnaam Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered merch tentoonstellen zonder eerst even te melden dat deze eraan komt? Laten we hopen dat de onthulling alsnog volgt. Het liefste gisteren nog.

Bron: Resetera
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord