Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart Wii met stip op één

De game is alweer een tijdje uit in Europa, en nog steeds zo populair dat het de eerste plek heeft weten te behalen in de Engelse charts. Vorige week had het een derde plek, maar daar is het na deze week verandering in gekomen. De voormalige koploper Wii Fit heeft het met een tweede plaats moet bekopen.

De complete top tien uit het Verenigd Koninkrijk luidt als volgt:

01. Mario Kart Wii - Nintendo
02. Wii Fit - Nintendo
03. Beijing 2008 - SEGA
04. Mario & Sonic At The Olympic Games - SEGA
05. Wii Play - Nintendo
06. Guitar Hero III: Legends Of Rock - Activision
07. Soul Calibur IV - Ubisoft
08. Big Beach Sports - THQ
09. Dr Kawashima's Brain Training - Nintendo
10. Guitar Hero: On Tour - Activision

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?