Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart Wii spelers: gooi niet je stuurtje weg!

Gooi straks als je in het bezit bent van Mario Kart Wii zeker niet je stuurtje weg, want daar kan je nog wel eens spijt van krijgen.

Hoewel Mario Kart Wii ook speelbaar is met de Classic of de Gamecube Controller, kunnen deze helaas niet alle acties uitvoeren die wel met het Wii Wheel of de Nunchuck mogelijk zijn.

Nintendo zegt hier namelijk het volgende over:

Classic Controller: Mario Kart veterans can let their thumbs do the driving with the Classic Controller. However, players cannot perform certain moves with this control scheme.

Nintendo GameCube Controller: Experienced Mario Kart fans may also enjoy this familiar scheme, although some maneuvers cannot be performed.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?