Mede-oprichters Sefton Hill en Jamie Walker verlaten Rocksteady

Geplaatst: 27 oktober 2022 20:00
Aangepast: 27 oktober 2022 21:49

Rocksteady heeft een speciale blogpost geplaatst. Bij de ontwikkelaar, bekend van de Batman Arkham franchise, vertrekken namelijk mede-oprichters Sefton Hill en Jamie Walker.

Dit nieuws is door Warner Bros. Interactive Entertainment president David Haddad gedeeld in een open brief. Zij hebben met hun ideeën actief bijgedragen aan de ontwikkeling en toenemende populariteit van de Batman Arkham reeks en de uitgestelde game Suicide Squid: Kill The Justice League. De ontwikkeling van de game Suicide Squid: Kill The Justice League is inmiddels bijna afgerond en Sefton Hill en Jamie Walker hebben besloten om naar een nieuwe uitdaging in de gamewereld te zoeken. Zij worden intern opgevolgd door jarenlange productiedirecteur Nathan Burlow, waarbij zijn rol wordt overgenomen door Darius Sadeghian.

In hoeverre de interne stoelendans bij Rocksteady gevolgen heeft voor de ontwikkeling van toekomstige games is afwachten. Positief is in ieder geval dat de release van Suicide Squad: Kill The Justice League op schema lijkt te liggen voor volgend jaar.

Bron: Rocksteady
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord