Messi is 's werelds beste speler in FIFA 20

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2019 22:23

Het is ieder jaar weer een ding waar zelfs de voetballers zelf enorm naar uitkijken. De ratings voor FIFA 20 zijn bekendgemaakt en dit jaar is Messi gebombardeerd tot beste speler in de game.

Vrijwel ieder jaar gaat de strijd om de nummer één positie tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi en ook dit jaar trekt de kleine Argentijn aan het langste eind. Met een rating van 94 houdt hij Ronaldo van Piemonte Calcio met slechts één punt minder onder zich. De top vijf wordt verder vervolmaakt door respectievelijk Neymar Jr., Kevin de Bruyne en Eden Hazard. De beste keeper is Jan Oblak van Atletico Madrid, die op de zesde positie in de ranglijst terug te vinden is. De beste Nederlander is verdediger en covermodel Virgil van Dijk, die zevende staat.

FIFA 20 verschijnt op 24 september voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Bron: EA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 20

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord