FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Messi is 's werelds beste speler in FIFA 20

Het is ieder jaar weer een ding waar zelfs de voetballers zelf enorm naar uitkijken. De ratings voor FIFA 20 zijn bekendgemaakt en dit jaar is Messi gebombardeerd tot beste speler in de game.

Vrijwel ieder jaar gaat de strijd om de nummer één positie tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi en ook dit jaar trekt de kleine Argentijn aan het langste eind. Met een rating van 94 houdt hij Ronaldo van Piemonte Calcio met slechts één punt minder onder zich. De top vijf wordt verder vervolmaakt door respectievelijk Neymar Jr., Kevin de Bruyne en Eden Hazard. De beste keeper is Jan Oblak van Atletico Madrid, die op de zesde positie in de ranglijst terug te vinden is. De beste Nederlander is verdediger en covermodel Virgil van Dijk, die zevende staat.

onbekend

FIFA 20 verschijnt op 24 september voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

BRON EA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?