Metal Gear Solid Delta: Snake Eater krijgt third-person optie

-

In de nieuwe Metal Gear Solid Delta: Snake Eater kun je kiezen voor een third-person perspectief. Dit kwam onlangs naar voren in een interview met Famitsu.

In het interview bespreken productie producer Noriaki Okamura en creative producer Yuji Korekado de nieuwe game en hoe deze het origineel verbetert. Naast de verwachte grafische updates worden er ook nieuwe verbeteringen aangebracht, waaronder een nieuw third-person perspectief met de naam “New Style”. New Style is te vergelijken met het third-person perspectief in Metal Gear Solid 3: Subsistence. Het nadeel van dat perspectief was dat richten en schieten eigenlijk niet te doen was. Dat heeft de ontwikkelaar in Metal Gear Solid Delta: Snake Eater nu opgelost door de camera een beetje achter de schouder van Naked Snake te plaatsen. Hierdoor hebben spelers meer schermruimte en is het makkelijker om snel over te schakelen naar een nieuwe over-de-schouder richtstand, compleet met volledig vrije beweging. De first-person modus blijft dus in de game, samen met de traditionele vaste camera waar Metal Gear Solid 3: Snake Eater bekend om staat, die nu “Legacy Style” wordt genoemd. Spelers kunnen aan het begin van de game kiezen tussen de New Style en Legacy Style, maar kunnen vervolgens niet meer switchen.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater heeft nog geen specifieke releasedatum, maar staat op de planning voor dit jaar.

Bron: Famitsu

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER

Ontwikkelaar:

Konami

Uitgever:

Konami

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar Faustvatos
Faustvatos

vandaag om 15:27

Sinds wanneer is metal gear geen 3rd person ?

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

vandaag om 15:55

@Faustvatos Geen Metal Gear expert hier, maar volgens mij had de originele Snake Eater een soort dynamische camera toch? Hierbij is het third person shoulder view

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord