Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Metroid Dread amiibo uitgesteld in Europa

Slecht nieuws voor Metroid-fans die uitkeken naar de nieuwe Metroid Dread amiibo. De figuurtjes zijn namelijk uitgesteld in Europa.

De aankondiging van Metroid Dread was een belangrijk moment in de geschiedenis van Nintendo. Lang werd gedacht dat de game nooit zou uitkomen. De game bleek toch in productie, en zelfs bijna af, te zijn. Met iedere trailer van Metroid Dread ziet de game er beter uit. Nu komt er toch een beetje slecht nieuws over het nieuwste Metroid-avontuur. De amiibo-figuurtjes die samen met de game op 8 oktober zouden verschijnen, zijn uitgesteld in Europa. De uitstelling heeft te maken met onvoorziene logistieke omstandigheden. Dit geldt overigens alleen voor de amiibo-figuurtjes. De gewone game verschijnt nog wel op 8 oktober.

De Metroid Dread amiibo verschijnen nu op 5 november.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?