Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Midnight Club: LA verschijnt later dan gepland

Teleurstelling voor de Midnight Club liefhebbers onder ons. Zij zullen helaas nog iets langer moeten wachten op het nieuwste deel Midnight Club: Los Angeles voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook Midnight Club: LA Remix voor de PlayStation Portable verschijnt later dan gepland.

In plaats van 12 september verschijnt de game nu 10 oktober in Europa.

In Midnight Club: Los Angeles heb je de mogelijkheid om vrij rond te rijden in een zeer groot gebied. Nieuwe features zijn de dag en nacht-cyclus en verschillende weerseffecten. Ook nieuw is de Quick Fix optie, waarbij oude onderdelen aan je auto zullen worden toegevoegd zodat je niet terug hoeft te rijden naar de garage.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?