Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Modern Metal voor Guitar Hero III

Waar eerder al een No Doubt-pakket voor Guitar Hero III te downloaden was, is er sinds vandaag ook een Modern Metal-pack online geknald. Het pakket is zowel overal op Xbox Live (€6,- / 500 Microsoft Points) als op het Amerikaanse PlayStation Network (€4,-) te vinden. Op het Nederlandse PSN zal het pakket later op de deurmat vallen.

Met het downloaden van dit pack zul je de tracklist uitbreiden met de nummers 'Almost Easy' van Avenged Sevenfold, 'The Arsonist' van Thrice en 'Hole in the Earth' van de Deftones

Met dit pakket is het feest nog niet over. Op 17 maart zullen we weer een track pack mogen verwachten vanwege St. Patrick's Day. Dit gratis Dropkick Murphys-pack zal de nummers 'Famous for Nothing', '(F)lannigan's Ball' en 'Johnny, I Hardly Knew Ya'. bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?