Check hier alle The Game Awards 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 vernietigt verkooprecord GTA IV

Activision zei al een keer in een interview dat Call of Duty: Modern Warfare 2 alle verkooprecords gaat verbreken. 'Eerst zien, dan geloven', zeiden de meeste mensen. Vandaag is Modern Warfare 2 over het verkooprecord van Grand Theft Auto IV, de eerdere recordhouder, gegaan in het Verenigd Koninkrijk

Volgens de GfK-ChartTrack is Modern Warfare 2 1.230.588 keer verkocht. Dat is bijna de helft meer dan GTA IV, dat 631.000 keer verkocht werd op de eerste dag. Volgens de GfK-ChartTrack heeft 1 op de 24 gezinnen in het Verenigd Koninkrijk Modern Warfare 2 in het bezit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?