BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Multiplayer voor BioShock 2?

BioShock was een van de meest succesvolle games van 2007 en daarom is een vervolg erop ook heel logisch. De game is wel van ontwikkelaar veranderd. 2k Marin zal de ontwikkeling op zich nemen, maar Ken Levine, de designer van de eerste BioShock, zal wel deel van het team uitmaken.

Er is nog weinig informatie bekend over BioShock 2. Uit de vacatures op de 2k Boston site kan je duidelijk maken dat ze een game designer nodig hebben voor een multiplayer design team.

"BioShock had no multi-player mode. We don't believe in throwing in something that can't go head to head with the big boys."

Er is nog niks zeker, maar de verwijzing naar BioShock is gemaakt. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over de multiplayer van BioShock 2!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?