Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Nieuwe Fable 2 gameplay op website

Het duurt niet lang meer of Fable 2 zal eindelijk verschijnen. Microsoft heeft door dat het voor sommigen onder ons waarschijnlijk nog steeds te lang duurt, en daarom hebben ze daar wat leuks op verzonnen.

Microsoft heeft twee webgames online gezet, waar je alvast met een soort van Fable 2 aan de slag kunt gaan. Extra leuk is dat er hier goud en extra items voor het echte spel gewonnen kunnen gaan worden. Allereerst is er de Fable 2 Experience, waar je steeds opnieuw keuzes moet maken, die je uiteindelijk leiden naar een speciaal item voor de game. In de webgame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk kippen wegschiet (nee, niet zoals in deel 1 wegschoppen). Mocht je in die game vijfhonderd punten verdienen, dan kun je dat in goud meenemen naar de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?