Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

HYENAS

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nieuwe gameplay getoond van HYENAS

Er is eindelijk weer nieuws rondom de multiplayer-shooter HYENAS. Tijdens de Future Gameshow Spring Showcase is een trailer getoond met nieuwe gameplay.

Allereerst zijn de maps getoond in HYENAS. De namen van deze speelarena's zijn 'We Took Manhattan' en de op de jaren 80 gebaseerde 'Greed Is Good'. Ook is een nieuwe HYENA genaamd Hero-Ki onthuld. Dit personage heeft een verleden als cosplayer en maakt van deze ervaring graag gebruik. Het ene moment doet Hero-Ki zich voor als een beveiliger, het andere moment zie je een uiterlijke imitatie van Sonic. Deze referentie tijdens de trailer komt niet uit de lucht vallen. Creative Assembly, ontwikkelaar van HYENAS, maakt namelijk onderdeel uit van Sega Europe. Verder is er een alpha-test voor pc aangekondigd van 24 maart tot en met 3 april. Tot slot is gameplay getoond van een zero-g gevecht. Dit oogt nogal chaotisch, vele personages zweven door de lucht en schieten ondertussen op elkaar. Aan jou de taak om je kwaliteiten als scherpschutter te tonen. Tijdens de eerste trailer van HYENAS is al getoond dat het doel is om te jagen op de artifacts van de tegenstanders. Inderdaad, net als een hyena die jacht maakt op zijn prooi.

HYENAS is in 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Serie. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

BRON Future Games Show
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?