Gameplay: Nieuwe gameplay getoond van HYENAS

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2023 19:42

Er is eindelijk weer nieuws rondom de multiplayer-shooter HYENAS. Tijdens de Future Gameshow Spring Showcase is een trailer getoond met nieuwe gameplay.

Allereerst zijn de maps getoond in HYENAS. De namen van deze speelarena's zijn 'We Took Manhattan' en de op de jaren 80 gebaseerde 'Greed Is Good'. Ook is een nieuwe HYENA genaamd Hero-Ki onthuld. Dit personage heeft een verleden als cosplayer en maakt van deze ervaring graag gebruik. Het ene moment doet Hero-Ki zich voor als een beveiliger, het andere moment zie je een uiterlijke imitatie van Sonic. Deze referentie tijdens de trailer komt niet uit de lucht vallen. Creative Assembly, ontwikkelaar van HYENAS, maakt namelijk onderdeel uit van Sega Europe. Verder is er een alpha-test voor pc aangekondigd van 24 maart tot en met 3 april. Tot slot is gameplay getoond van een zero-g gevecht. Dit oogt nogal chaotisch, vele personages zweven door de lucht en schieten ondertussen op elkaar. Aan jou de taak om je kwaliteiten als scherpschutter te tonen. Tijdens de eerste trailer van HYENAS is al getoond dat het doel is om te jagen op de artifacts van de tegenstanders. Inderdaad, net als een hyena die jacht maakt op zijn prooi.

HYENAS is in 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Serie. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Future Games Show
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot HYENAS

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

GEANNULEERD

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord