Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe patch voor GTA IV

Sinds eind vorig jaar is er ook een PC versie van Grand Theft Auto IV. Helaas doet deze door zijn hoge systeemeisen en vele bugs nog onder voor de console varianten.

In het begin van de release waren er veel bugs. Daarom bracht Rockstar toen een patch uit. Wat Rockstar niet wist, was dat die patch ook weer problemen veroorzaakten. Er is nu een patch uitgebracht die de problemen van de eerste patch verhelpt. Daarnaast is grafisch ook het een en ander verbeterd. Klik hier om de patch te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?