Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

No Doubt-songs voor Guitar Hero III

Voor alle Xbox 360-gebruikers met Guitar Hero III: Legends of Rock in huis is het vanaf vandaag mogelijk om ook los te gaan op No Doubt.

Het zogenaamde No Doubt Track Pack staat op Marketplace voor de prijs van 500 Microsoft Points en bevat drie nummers van, hoe kan het ook anders, No Doubt. Het gaat om de songs 'Don't Speak', 'Excuse Me Mr' en 'Sunday Morning'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?