Ontmoet de Sniffer in Minecraft 1.20 Update

Geplaatst:

De winnaar van de Minecraft Live 2022 Mob Vote wordt binnenkort toegevoegd aan de game. Ontmoet de Sniffer en bereid je voor om de meest exotische items op te snuiven.

Over vreemde snuiters gesproken - er komt een nieuwe naar Minecraft via de 1.20 Update. Dit oude beestje is al een tijdje uitgestorven, maar de spelers van Minecraft krijgen de kans om de soort opnieuw tot leven te wekken. Je doet dit door mysterieuze eieren te vinden in de Overworld. Uit het ei wordt een Snifflet gebroed en die volgroeid uiteindelijk in een Sniffler. Dit grote beest helpt met het vinden van bijzondere zaadjes, waardoor spelers straks toegang krijgen tot een collectie aan prehistorische planten. De meest fanatieke Minecraft-spelers kunnen binnenkort aan de slag met de Sniffler via snapshots, bèta's en previews.

Waarom is Minecraft nog steeds zo razendpopulair? Bekijk hier onze guide over Lama's in Minecraft.

Minecraft is nu beschikbaar op vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Minecraft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord