Oude S.T.A.L.K.E.R. gratis te downloaden

Geplaatst: 2 maart 2009 17:07
Aangepast: 20 mei 2018 23:36
-

Wegens grote belangstelling heeft GSC Game Publishing, de uitgever van Shadow of Chernobyl in Rusland, een oude versie van S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl beschikbaar gesteld.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl kende een lange lijdensweg voordat het in maart 2007 eindelijk in de schappen kwam te liggen. Al in 2001 werd het spel aangekondigd en ontstonden er grote verwachtingen. De eerste beelden zagen er zeer veelbelovend uit, maar helaas liep het project vertraging op. In 2004 werd er besloten om het spel te renoveren, wat resulteerde in nog een extra vertraging van drie jaar. Uiteindelijk is er een heel ander spel uitgekomen. Veel fans van S.T.A.L.K.E.R. vroegen zich dan ook af hoe het originele spel eigenlijk was. Precies om die reden heeft GSC Game Publishing, de uitgever van Shadow of Chernobyl in Rusland, de de laatste versie van vóór de renovatie gratis beschikbaar gesteld.

De 2004 build van S.T.A.L.K.E.R. is hier te downloaden. GSC heeft laten weten dat het geen ondersteuning biedt bij problemen en dat het spel geregeld vast kan lopen en bugs bevat.

Installatieprocedure:

1. Download de game hier.
2. Pak alle .rar bestanden uit en plaats de inhoud in een map.
3. Verwijder de 'savedgames' map.
4. Start het spel met run_alife_s.bat.
5. Download deze bestanden en plaats ze in de geïnstalleerde map voor betere graphics.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

23 maart 2007

-

Pc

Lees meer