Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Pitchford: 'PC graphics Borderlands vernietigen die van console'

De president van Gearbox, Randy Pitchford, heeft vandaag verteld dat de graphics van Borderlands op de PC die van hun tegenhangers op de console met gemak verslaan. De beste man had het er zelfs over dat de PC versie de graphics van de console gewoonweg 'vernietigd'.

The PC version destroys all the console versions in terms of the image fidelity - assuming you have the hardware for it.

Om de game voor de console niet helemaal weg te strepen (zo is Pitchford dan ook wel weer), kon hij nog mededelen dat gamen op de console ook zo zijn voordelen heeft. De game komt in ieder geval uit op 20 oktober voor de PC, PS3 en Xbox 360.

It's tough. It's very tough, I'll tell ya. On one level I do like sitting on my couch with the surround sound and the wireless controller, on the other level I mean you will not get a better-looking image than in the PC version of the game

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?