Gearbox Entertainment bevestigt ontslagronde

Geplaatst:

Ontwikkelaar Gearbox Entertainment heeft de ontslagronde van een onbekend aantal werknemers bevestigd. Dit is gebeurd na de overname van de ontwikkelaar aan Take-Two vorige week.

Vorige week werd er aangekondigd dat de Embracer Group Gearbox Entertainment had verkocht aan Take Two voor maar liefst 460 miljoen dollar. Toch lijkt de ontwikkelaar niet helemaal aan de gevolgen van de grote Embracer Group reorganisatie te zijn ontsnapt, want ze hebben bekendgemaakt dat ook na de overname een aantal werknemers de studio moeten verlaten. Om hoeveel werknemers het exact gaat heeft Gearbox niet onthuld. Voormalig PR-manager Jennifer Locke zegt in een post op X, dat zij 'één van de velen is' die haar baan is verloren door de ontslagronde. Volgens de ontwikkelaar hebben de ontslagen geen invloed op de ontwikkeling van toekomstige games, zoals Borderlands 4.

Laten we hopen dat de ontslagen werknemers van Gearbox Entertainment zo snel en soepel mogelijk nieuw werk kunnen vinden.

Bron: Games Industry.biz

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2009

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord