Planet Zoo

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 5 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Planet Zoo jarig, trakteert op gratis update

Planet Zoo is jarig en wie jarig is, trakteert! Om deze feestelijke mijlpaal te vieren, worden we getrakteerd op een gratis update.

Aankomende zaterdag is het inmiddels alweer drie jaar geleden dat Planet Zoo voor het eerst het levenslicht zag. De managementgame waarbij je je eigen dierentuin moet runnen, heeft sinds haar conceptie verschillende gratis en betaalde updates gekregen. Zo is het nog geen maand geleden dat spelers de Planet Zoo: Twilight Pack konden krijgen, die verschillende nieuwe dieren en decoraties naar de game bracht. Inmiddels is er een gratis update uitgekomen om de derde verjaardag van Planet Zoo te vieren. Deze update trakteert ons op het edelhert dat je aan je dierentuin kunt toevoegen. Daarnaast kun je nu ook dierenballonnen aan je gasten verkopen en is er een speciale community challenge gestart. De feestelijkheden vinden echter niet alleen in-game plaats. Ook in het echte leven worden we door Frontier Developments getrakteerd op nieuwe dingen. Zo kun je Planet Zoo merchandise bestellen en kun je van de soundtrack genieten op verschillende streamingplatformen.

Planet Zoo 3 jaar

De gratis update 1.11.2 is nu beschikbaar voor Planet Zoo.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?