Planet Zoo jarig, trakteert op gratis update

Geplaatst:

Planet Zoo is jarig en wie jarig is, trakteert! Om deze feestelijke mijlpaal te vieren, worden we getrakteerd op een gratis update.

Aankomende zaterdag is het inmiddels alweer drie jaar geleden dat Planet Zoo voor het eerst het levenslicht zag. De managementgame waarbij je je eigen dierentuin moet runnen, heeft sinds haar conceptie verschillende gratis en betaalde updates gekregen. Zo is het nog geen maand geleden dat spelers de Planet Zoo: Twilight Pack konden krijgen, die verschillende nieuwe dieren en decoraties naar de game bracht. Inmiddels is er een gratis update uitgekomen om de derde verjaardag van Planet Zoo te vieren. Deze update trakteert ons op het edelhert dat je aan je dierentuin kunt toevoegen. Daarnaast kun je nu ook dierenballonnen aan je gasten verkopen en is er een speciale community challenge gestart. De feestelijkheden vinden echter niet alleen in-game plaats. Ook in het echte leven worden we door Frontier Developments getrakteerd op nieuwe dingen. Zo kun je Planet Zoo merchandise bestellen en kun je van de soundtrack genieten op verschillende streamingplatformen.

Planet Zoo 3 jaar

De gratis update 1.11.2 is nu beschikbaar voor Planet Zoo.

Bron: Frontier Developments
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Zoo

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2019

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord