Pokémon Trading Card Game Pocket onthuld

Geplaatst:

Er is een mobile game voor de Pokémon Trading Card Game genaamd Pokémon Trading Card Game Pocket onthuld. De aankondiging vond plaats tijdens de laatste Pokémon Presents.

Naast de aankondiging van Pokémon Legends Z-A werd ook Pokémon Trading Card Game Pocket. Deze game brengt de populaire Pokémon Trading Card Game naar smartphones. Spelers kunnen twee keer per dag een gratis pakje digitale kaarten openen. Net als in de fysieke versie heb je normale kaarten en zeldzame kaarten ertussen zitten. Sommige kaarten zijn zelfs 'immersive' en als je erop klikt neemt de kaart je mee naar een speciale scene van de locatie. Naast het verzamelen van de Trading Cards is het ook mogelijk om online kaarten met vrienden te ruilen en het online tegen andere spelers op te nemen in een gevecht. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Pokémon Trading Card Game Pocket moet ergens dit jaar verschijnen op iOS en Android smartphones. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Lees hier Claudia's Pokémon Legends Arceus review over de eerste game in de spin-off franchise.

Bron: The Pokémon Company

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Blue

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy, Nintendo 3DS

Releasedatum

27 februari 1996

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord